Apeldoorn. Daar kwam een flink aantal van onze leden op 8 april 2023 voor het eerst dit seizoen bij elkaar. Om precies te zijn, in het autobedrijf van onze sponsor G.J.Gerritsen. De Techdag stond weer op het programma. Veel leden gebruiken hun cabrio weliswaar de hele winter, maar niet minder veel zetten hun ’troetelkind’ juist in de winter even onder een kleed, in de garage of in ieder geval niet op de weg. Dan is het altijd even fijn om de auto op de brug te zetten, er een paar professionele autotechnici naar te laten kijken en als extraatje ook nog gebruik te maken van de mogelijkheid tot uitlijnen en/of balanceren en/of het wegwerken van (oeps) een deukje.

Ook dit keer kwamen meerdere heren alleen naar de Techdag, maar gelukkig waren ook tal van dames van de partij. Voor degenen die er de voorkeur aan gaven de techniek te laten voor wat het is, was er namelijk ook de mogelijkheid gecreëerd om een leuke wandeling te gaan maken. En daar is dankbaar gebruik van gemaakt met vele enthousiaste verhalen tot gevolg.

Die werden dan weer gedeeld tijdens de lunch, die goed was voorbereid. In de middaguren werd een bescheiden, maar mooie rit gehouden in de omgeving van het altijd mooie Apeldoorn en werd de Veluwe maar eens weer verkend. Altijd weer nieuwe plekjes te ontdekken! De finish was bij Riant in Beekbergen en daar werd, niet minder traditioneel, nagepraat onder het genot van een drankje en (jawel!) een hapje! De foto’s spreken verder voor zich.

Dank aan Dick en Harry voor de organisatie en Jan, Han, Paul en Berry voor de foto’s.

Meer foto’s, tevens te downloaden, tref je aan via de volgende link: https://photos.google.com/u/2/album/AF1QipMm_8XLpCD7tKbSRF5qluZYgnb6EuNOAfBPX7YS