DSC_0554

Vandaag zijn 6 bestanden naar alle route uitzetters gestuurd om hun te helpen een mooie route te maken. Het draaiboek beschrijft alle zaken waar ze aan moeten denken als start locatie, lunch locatie en eindlocatie met afspraken over koffie, lunch of drankje.

Met de exelbestanden kunnen ze km en mijlen door laten tellen of dat nu om een bol/pijl rit of een rit op routebeschrijving gaat. Verschillende formats om mee te werken maken het hun iets makkelijker.

Dan kunnen ze nog kiezen in moeilijkheidsgraad en in puzzelvorm, door bij een bol/pijl alle straatnamen te noemen of er maar enkele in te zetten. Vragen waarbij de antwoorden langs de route staan (rechts van de weg), foto’s die in een bepaalde volgorde gezet moeten worden of andere puzzel elementen. Er kan ook op kaart gereden moeten worden of op fotopuzzel. Achter elkaar aanrijden kan altijd als je alleen voor de gezelligheid gaat en niet voor het puzzelen en moeilijk doen. Een heel gevarieerd aanbod van ritten voor ieder wat wils.

We komen naar je toe deze zomer. In alle uithoeken van waar leden van ons vandaan komen zijn we actief. Soms in samenwerking met andere clubs zoals bij de Frieslandrit en soms in samenwerking met sponsors.

Begin februari hoort U meer over ons eerste evenement. De meerdaagse naar het Sauerland.

Wilco heeft zelfs een Engelstalige versie, veur al di butenlanders.