Over ons

De Cabrio Club Vechtdal kent de oorsprong in het jaar 2008. Op 18 april van dat jaar werd de MX-5 Owners Club Hardenberg opgericht. Natuurlijk door een groepje bezitters van de Mazda MX-5. Vijf jaar later werd naast deze club ook de Cabrio Car Club Hardenberg in het leven geroepen. Om bezitters van een cabrio anders dan de MX-5 ook lid te kunnen laten worden. In 2016 werd besloten om ons voortaan onder één naam te presenteren. Dat werd de Cabrio Club Vechtdal, kortweg CCV. Onder deze naam staan we ook als informele club ingeschreven bij de KvK.

Dat Vechtdal heeft nog betrekking op de oorsprong van de club. Verder kan anno nu worden geconstateerd dat de leden uit heel noordoost Nederland komen en zo af en toe treden ook leden toe die ‘verder uit de buurt’ wonen. De club telt 65 leden. Dat is het maximale aantal en als er meer belangstelling bestaat kunnen aspirant-leden zich op de wachtlijst laten plaatsen.

Naast maandelijkse ritten (in de periode april tot en met oktober) organiseren we ook tech-dagen en meerdaagse ritten en bezoeken we af en toe restauratiebedrijven. Daarnaast verstrekken we elkaar informatie en hulp om onze cabrio’s in topconditie te houden. Informatie hierover kunt u vinden op deze site.

We zijn een kleine club liefhebbers, die onze passie voor het rijden met cabrio’s met elkaar willen delen. Maar die het bovenal gezellig wil hebben met elkaar. Leuk aan onze club is vooral ook de grote verscheidenheid aan cabrio’s. Natuurlijk maakt een groot aantal Mazda’s MX-5 deel uit van ons cabriobestand, maar ook tal van andere merken en types zijn van de partij. Op deze site is dan ook een volledig overzicht te zien.

Het inschrijfgeld bedraagt € 15,-, de jaarlijkse contributie € 20. Daarmee willen de het lidmaatschap zo laagdrempelig mogelijk houden.  Deelname aan de evenementen kosten doorgaans €15,- voor leden die alleen rijden en € 22,50 voor duo-equipes. Goed om te weten: vrijwel al onze ritten worden gereden op zaterdag en zo af en toe op feestdagen.

Bekijk hier het filmpje om te zien wie we zijn, wat we doen en waar onze passie ligt.

U kunt ons ook vinden op Facebook.

Het bestuur bestaat momenteel uit de volgende personen: Harry Link (voorzitter), Robert Grootelaar (secretaris), Inge Hulsmeijer (penningmeester), Anja Bos (bestuurslid media) en Kevin de Bruin (algemeen bestuurslid).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s