Over ons

Sinds 18 april 2008 bestaat de “Mx-5 Ownersclub Hardenberg”. Naast ritten (ook met andere clubs) houden we ook tech-dagen, meetings, meerdaagse ritten en bezoeken we o.a. restauratiebedrijven. Daarnaast verstrekken we elkaar informatie en hulp om onze cabrio’s in topconditie te houden. Veel informatie hierover kunt u vinden op deze site.

We zijn een kleine club liefhebbers, die onze passie voor het rijden met cabrio’s met elkaar willen delen en hebben nu het max. aantal van 65 leden. Samen organiseren we alle evenementen, welke voornamelijk op zaterdagen en nationale feestdagen worden gehouden.

In 2013 hebben we ook de “Cabrio Car Club Hardenberg” opgericht zodat ook iedereen met een andere cabrio dan een Mx-5 hier lid van kan worden. We hebben inmiddels een Alfa spider, twee Audi’s, verschillende types BMW’s, 6 Mercedes SLK’s, twee Porsche Boxsters, twee Peugeot’s, een MG F, een Morgan, enkele Volvo C70’s, een Nissan 370 Z en 2 Saab cabrio in ons ledenbestand. Zie hiervoor het tabblad “cabrio’s”.

Sinds november 2016 is de naam gewijzigd in Cabrio Club Vechtdal en per 1 januari 2017 staan we als informele club ingeschreven bij de KvK.

Het inschrijfgeld bedraagt € 15,-. De (kleine) jaarlijkse contributie bedraagt € 20, dit om het bewust laagdrempelig te houden zodat iedereen lid kan worden. De evenementen kosten doorgaans €12,50  voor leden die alleen rijden, 20,- € voor duo-equipes.

Om de geborgenheid te waarborgen willen we een kleinschalige club blijven met maximaal 65 leden, zodat iedereen elkaar bij naam kent en de gezelligheid blijft. Nieuwe leden worden als wachtlijst lid toegevoegd in afwachting van een plekje. 

Bekijk hier het filmpje om te zien wie we zijn, wat we doen en waar onze passie ligt.

U kunt ons ook vinden op Facebook.

Het bestuur bestaat uit de volgende personen.

Harry Link (voorzitter), Robert Grootelaar (secretaris),
Inge Hulsmeijer (penningmeester), Anja Bos (bestuurslid media)

One thought on “Over ons

  1. Sinds 3 dagen in het bezit van mijn eerste Cabrio, een Renault megane, en mij als nieuw lid aangemeld. Erg leuk en heb er veel zin in om eens een paar ritjes mee te maken. Natuurlijk hoop ik ook veel te leren hoe je een Cabrio het beste kan onderhouden. Mij natuurlijk aangemeld voor 10 oktober en kijk er al naar uit. Duimen voor goed weer dus!
    Jammer dat de Techno dag op 19 september niet door gaat, had ik graag mee willen maken om er veel van te leren.

    Blij met jullie bestaan 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s