Alles over het lidmaatschap

Het inschrijfgeld bedraagt € 15,-, de jaarlijkse contributie € 25,-. Daarmee willen we het lidmaatschap zo laagdrempelig mogelijk houden. Deelname aan de evenementen kosten doorgaans € 17,50 voor leden die alleen rijden en € 27,50 voor duo-equipes. Goed om te weten: vrijwel al onze ritten worden gereden op zaterdag en zo af en toe op feestdagen.

Onze club telt maximaal 65 leden. Als deze grens wordt bereikt, treedt het principe van een wachtlijst in. Dat hoeft niet te betekenen dat je lang moet wachten voor je kennis kunt maken met onze club, want we hebben de gewoonte om personen die op de wachtlijst staan zo af en toe uit te nodigen om alvast sfeer te komen proeven tijdens een rit.

Wilt je ook graag lid worden? Lees dan ook even de informatie over onze Cabrio Club.

contributie en meer

Als gezelligste cabrioclub van Oost-Nederland zijn wij erg betrokken met elkaar. De ontmoetingen zijn hierdoor heel belangrijk. Voor en na een rit, tijdens de lunch op een route, noem maar op.

Leden organiseren voor de andere leden een rit. Dat kan met behulp van ervaren uitzetters. Wil je ook actief meedoen met ritten organiseren dan ben je van harte welkom!

Na het invullen van het contact formulier gaat de inschrijving van start. Je krijgt een formulier waarop je de gegevens van jezelf en je cabrio kunt vermelden en hoe de betalingen afgeschreven kunnen worden. Daarna is je aanmelding definitief voor een jaar.

Als de contributie eind januari niet betaald is beschouwen we dit als een opzegging. Liever zien we uiteraard de opzegging, beargumenteerd in de mail, verschijnen.