Als gezelligste cabrioclub van Oost Nederland zijn wij erg betrokken op elkaar. We rijden de ritten op zaterdag en de betrokkenheid op elkaar blijkt ook uit het aantal ontmoetingen tijdens een rit. Voor de rit, tijdens de rit, bij de lunch en na de rit. Leden organiseren voor andere leden een rit. Dat kan met behulp van ervaren ritten uitzetters. Wil je ook actief meedoen met ritten organiseren dan ben je van harte welkom. Na het invullen van het contact formulier, gaat de inschrijving van start. Je krijgt een formulier waarop je de gegevens van jezelf en je cabrio kunt vermelden en waar de betalingen afgeschreven kunnen worden. Daarna is je inschrijving definitief voor een jaar. Als de contributie eind januari niet betaald is beschouwen we dit als een opzegging. Liever zien we de opzegging, beargumenteert in de mail verschijnen.

0 reacties

  1. Hallo cabrio liefhebbers,

    Na dat ik altijd motor heb gereden rijden we nu al ca12 jaar cabrio van diverse merken en de laatste 4 jaar de SLK200 met veel plezier.
    Lees altijd met grote belangstelling jullie mooie tochten en verslagen met fotos. Hoop altijd nog eens kennis met jullie te maken.

    Vriendelijke groet
    Harry Feitsma.

  2. Bedankt voor je reactie Harry. Lid worden kan via de site. Daar vind je een link naar ons emailadres. Als je daar je gegevens doorgeeft dan gaat de club met je inschrijving aan de gang. Hopend je spoedig in ons midden te treffen. Hartelijke groet Paul Spit