De afgelopen maand is er weer veel werk verricht achter de schermen. Zo hebben we de auto’s van de nieuwe leden toegevoegd en die van de oude leden verwijdert.

Er zijn statistieken aan de site toegevoegd zodat we ook een kijkje kunnen nemen hoe vaak de site bezocht wordt en wat er vooral gelezen wordt. Ook de downloads vanaf de site zijn daarop te zien. Ook de manier waarop de lezers de site bekijken. Veel doen dat met hun Desktop. Downloaden van foto’s van evenementen zal via google foto’s gaan. Daar komen meer foto’s op te staan dan in het verslag van de ritten te zien zullen zijn.

Ik heb mij in Elementor verdiept om aanpassingen in de pagina’s te kunnen maken en berichten te kunnen plaatsen en ook gekeken naar het maken van reels voor de facebook pagina. Het zou leuk zijn dat alle leden deze pagina gaan liken. Dan zie je tussen de ritten door meer info.

Het uitschrijven van hoe de site werkt voor een opvolger van mij is gestart. Dat gaat met het eerder vermelde Elementor. Leden met ervaring met dit programma kunnen zich ook bij mij melden om samen de site naar een nog hoger plan te brengen.

De nieuwsbrief blijft voorlopig bestaan. Dat is voor inschrijven van ritten belangrijk. Toch missen we mankracht om dit allemaal in stand te houden. Kun jij secretarieel ons ondersteunen dan ben je van harte welkom.

Werken aan een website is altijd achter de feiten aanlopen. Als iemand zijn cabrio inruilt of een andere gaat rijden bij de club dan ontvang ik graag een nieuwe foto op mijn eigen emailadres. Dan kan ik alles actueel houden.