Hof van Twenterit: de kop is eraf!

De eerste rit van het seizoen is zaterdag 19 juni gereden. Vanaf 9.10 uur kwamen de eerste equipes aangereden bij de start. Het was meteen een gezellige boel, want we hadden elkaar lange tijd niet gezien. Dus, met de gewenste afstand, was het weer even als vanouds.

Om 9.30 uur zijn 30 deelnemers bij Munsterhuis Supercars naar binnen gegaan voor een rondleiding. De overige deelnemers zijn bij McDonalds koffie gaan drinken en hebben gezellig zitten bijpraten. Bij Munsterhuis was de ontvangst met koffie met wat lekkers een aangename verrassing. Datzelfde was ook van toepassing op het vele fraais dat we passeerden tijdens de tour door de showroom. Bij Ferrari waren de oooh’s en de aaah’s nogal eens hoorbaar en menigeen van ons sprak een duidelijke voorkeur uit voor de auto van zijn of haar dromen.

Tegen 11.00 uur kwamen de Munsterhuis en McDonalds-gangers weer samen op de parkeerplaats bij Munsterhuis. Na een korte briefing en het maken van teamfoto’s, zijn we gestart en rijden we door Hengelo richting Bornerbroek. Hier rijden we langs en door de Doorbraak naar Enter waar de lunch op ons wacht. Onderweg naar de lunchlocatie wordt genoten van het fraaie Twentse landschap en natuurlijk van het fantastische weer.

Na een goed verzorgde en smakelijke lunch gaan rond 13.30 uur geleidelijk aan alle deelnemers weer van start voor het vervolg van deze Hof van Twenterit.

Langs de Wiene(sluis), beken en watermolens door ’t Twickel naar Zenderen, waar een korte stop is ingelast voor een verkoelend drankje en een lekker hapje. De deelnemers moesten hier met een kleine omweg naartoe rijden, vanwege een ongeluk. Gelukkig was er niemand van ons bij betrokken en waren er geen gewonden te betreuren.  

Vanaf hier zijn we binnendoor gereden richting het Tusveld. Tussen half vier en vier uur was vrijwel iedereen op eindlocatie ’t Maatveld. Hier hebben we onder het genot van een drankje de geslaagde dag doorgesproken.

Tekst: Inge en Han
Foto’s: Han
en Anja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s