Het begin is er………..

Intelligent Coming Out Of Lockdown Rit

Een rit anders dan anders. Het is namelijk nog niet mogelijk om een rit te organiseren voor grote groepen. Daarom een aangepaste rit . Een middagrit, die we voor zowel 4 als 11 juli voor onze leden op de agenda zetten. Met natuurlijk wat aanpassingen die gelden binnen de huidige Corona-regels.

Wij hebben een verkorte rit uitgezet, die bestaat uit twee routes van ongeveer 45 km. Deze rit wordt in de middag gereden (start 13.00 uur). Deelnemers moeten zelf zorgen voor hun natje en droogje. Ook moet je vooraf, indien nodig, zelf een sanitaire stop plannen.

Omdat wij voor deze rit veel animo verwachten, hebben wij deze gepland op twee zaterdagen. Wij hebben voor beide ritten gekozen voor twee startlocaties, namelijk Zwolle en Hattem. Op deze manier kunnen twee keer vijftien equipes per dag meerijden. De startlocatie van de ene groep is de pauzelocatie van de andere groep.

Onze leden hebben de mogelijkheid tot inschrijven inmiddels ontvangen!

We hebben er zin in!!!!!

2 thoughts on “Het begin is er………..

 1. Vraagje, wat organiseren jullie zo al en wat zijn de kosten. Wij hebben een C70 en lijkt ons leuk om ons aan te sluiten bij een cabrio club. Graag horen wij van u.

  • Beste Jan,
   Leuk dat je interesse toont in onze club, die vooral een gezelligheidsclub is.
   Onze club organiseert normaal gesproken in de periode april t/m oktober maandelijks een rit. Verder is er jaarlijks een weekendrit naar het buitenland en hebben we een nieuwjaarsmeeting, jaarvergadering en technische meeting. Dit jaar is dat natuurlijk anders. We beginnen in juli voorzichtig met onze activiteiten met een middagrit, waarin we de coronaregels hanteren.
   Ik verwijs je voor meer info graag naar onze site http://www.cabrioclubvechtdal.nl Daar tref je ook een aanmeldingsformulier aan. Ik wil je er graag op wijzen dat onze club max. 65 leden telt en momenteel is er een (korte) wachtlijst.
   Ik hoop je met deze korte info van dienst te zijn.
   Met vriendelijke groet,
   Anja Bos,
   contactpersoon Media

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s