Warme ontmoeting op nat, maar in alle opzichten smakelijk Midwintertreffen

Voor ons Midwintertreffen verzamelen zich zaterdag 26 januari 16 equipes bij het clubhuis van de CMA in Hardenberg. Voor de derde keer wordt dit evenement georganiseerd om aan de behoefte te voldoen elkaar ook in de winter te ontmoeten om bij te praten.

Dat ontmoeten én bijkletsen lukt meteen al prima bij een bakje koffie met plakje cake. Rond 12.00 uur gaat dit over in snacken, waarbij met name de ‘gehaktballen van Jan’ een gewild ‘object’ blijken te zijn.

Tegen 13.00 uur gaan de equipes in twee groepen op pad,  na de briefing door Paul. Eerst onder de nieuwe N34 door naar het industrieterrein met vele autodealers om van daaruit het buitengebied in te rijden. Via Rheezerveen, Ommerkanaal, Ommerschans naar Balkbrug. Hier zijn onderweg veel megastallen te zien. Via Nolde richting Zuidwolde en het dorpje Linde terug naar Dedemsvaart. Onderweg prachtige vennetjes, bossen, en boerderijen. Langs Drogteropslagen, de vuile Riete naar Elim, daarna richting de Krim en via Anerveen naar de nieuwe tunnel onder de N34 bij de Ganzenhoeve. Via de Vechtarm naar Gramsbergen met zijn botenloods en bierbrouwerij (Mommeriete) om vervolgens  via Ane en Collendoorn weer terug te keren in Hardenberg.  De route is afwisselend en alle deelnemers zijn na afloop unaniem: ondanks het slechte weer was het genieten!!!!

Bij terugkeer in Hardenberg staat bij het clubhuis van de CMA een lekker vuurtje te branden, waar iedereen zich langdurig opwarmt al dan niet onder het genot van een heerlijk nieuwjaarsdrankje. Na het uitbrengen van een toost op het nieuwe jaar wordt er weer gezellig verder gepraat, onder meer met de twee nieuwe ledenparen Bert en Thea en Ben en Margriet.

Om 17.00 uur arriveert het buffet, waarna 23 leden zich te goed doen aan de vier verschillende stamppotten met worst. Tegen zessen wordt deze eerste meeting in het nog jonge jaar 2019 afgesloten, wordt er nog even opgeruimd en keert iedereen huiswaarts. Er is door de deelnemers genoten van een bijzonder geslaagd eerste evenement in 2019.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s