Zomerklaar maken

Het is goed om je cabrio na de winter zomer klaar te maken. Wielkasten en bodem ontdoen van alle zoutresten en modder. Daarna lekker wassen en in de was zetten. Dan staat je cabrio weer te glimmen en is hij ook makkelijker te ontdoen van vuil. In de garage vinden ze het ook prettig om aan een schone auto te werken en is het opsporen van gebreken ook makkelijker. Roest ontdek je eerder en dan kun je preventief bezig om je te behoeden voor erger.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s