Midwintertreffen

Op 20 januari reden we het midwintertreffen vanuit Beemte Broekland bij Apeldoorn. Vanaf 12.15 kwamen de cabrio’s binnen rijden bij de voormalige boomkwekerij van Kees en Herma. Die waren met Harry en Ingrid al even in de weer om broodjes te smeren en erwtensoep te maken voor de lunch. Iedereen had elkaar al maanden niet gezien dus er was veel te vertellen. De koffie werd eerst genuttigd met en lekker koekje en pas om 13.00 uur was er behoefte aan de lunch. Prachtige platen van cabrio’s aan de muur in een van hun bijgebouwen brachten ons in de perfecte sfeer om na de uitgebreide lunch op weg te gaan door de Ijsselvallei. Een nieuw stuk land met bij gebouwde brug waar de Ijssel buiten zijn oevers kan treden zonder gevaar op te leveren voor de omwonenden. De wegen er naar toe waren smal en brachten ons lang monumentale riet gedekte boerderijen, over dijkjes met dijkwoningen en door kleine plaatsjes als Teuge met het bekende vliegveld en op de terugweg Oene naar Terborg. Onder weg waren velen nog bezig met het opruimen van de storm schade die afgelopen woensdag dit gebied ook getroffen heeft, of zagen we de ontwortelde bomen of het gemis aan dakpannen op verschillende huizen of schuren. Daar hadden we de nieuwjaarsreceptie waar verschillende leden nog bij aansloten. Het was een voortreffelijk georganiseerde dag die de meeste auto’s open gereden hebben en waarbij de opkomst weer veel hoger lag dan het jaar ervoor. Verschillende leden verhaalden van hun fantastische wereld reizen of plannen daartoe en anderen over de complete restauratie van hun cabrio. Lies en Hans waren nieuw en hebben bijzonder genoten van de gastvrijheid binnen de club en de hartelijke ontvangst waarbij ze zich gelijk opgenomen voelden binnen de club. Dat is een compliment aan ons allen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s