Ledenvergadering met afsluitend buffet

Op zaterdag 18 november kwamen 33 leden bijeen in een zaal in Lichtmis voor de algemene ledenvergadering van de club. Net na 15.30 opende de voorzitter de vergadering door iedereen welkom te heten. Speciaal woord van welkom voor degenen die voor het eerst waren. De notulen van 2016 werden voorgelezen waarna de voorzitter verslag deed van het afgelopen jaar. De ombouw naar Cabrio Club Vechtdal is goed verlopen, inschrijving bij KvK, het aanpassen van de site, de kwaliteit van de foto’s en verslagen, de filmpjes van de ritten, de club in de media, alles kwam langs.

De evenementen secretaris heeft een verslag van de enquête laten zien. We zijn blij met al die vrijwilligers die een evenement voor de club willen organiseren, en die dat het afgelopen jaar ook weer hebben gedaan.

De penningmeester heeft verslag gedaan van het financiële gedeelte en daarbij een begroting op papier gebruikt zodat iedereen ook inzicht had in de cijfers. Helaas kon de kascontrole commissie, door ziekte nog geen verslag aanleveren, maar dat kan de komende maand nog.

De begroting is gepresenteerd voor 2018. Daarbij is ook een fors bedrag opgenomen voor de Lustrum viering. We willen alle leden de kans geven mee te doen. We stellen dus geen limiet aan het aantal deelnemers.

De evenementen kalender van 2018 bevat weer 14 evenementen waarvan de vroege vogel rit een nieuwkomer is. Zie voor de totale agenda de pagina “agenda”

Aan 8 personen kon vandaag de verenigingsspeld uitgereikt worden. De andere organisatoren van ritten krijgen hem op een ander moment omdat ze niet aanwezig konden zijn.

In de rondvraag kwamen vragen over de datum van de meerdaagse, vrouwen in het bestuur, volgorde van aftreden, en nog wat andere zaken langs. Deze gaat het bestuur in de eerstvolgende vergadering bespreken.

Om 16.30 werd de vergadering besloten en kon het buffet beginnen. We hebben heerlijk zitten smullen van al die heerlijke visgerechtjes, de Chinese gerechten, het toetjesbuffet en de gezellige contacten die er weer waren. Er zijn dames aan de dames app groep toegevoegd, plannen voor volgend jaar besproken, links op facebook, filmpjes op sites bij sponsors, restauratie projecten, nieuwe aanschaf, kortom het ging ook over cabrio’s, kleinkinderen, oppassen en het genieten van onze hobby.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s