Herfsttintenrit

20171014_113911

De laatste rit van het seizoen is op 14 oktober verreden op de Veluwe. We zijn gestart bij Cabriocentrum Nederland. Een toonzaal vol met cabrio’s van uiteenlopende merken. Verschillende types Mercedes Benz, BMW, Mazda en Volkswagen gaven een prettige entourage voor de koffie met koek. Na het welkoms woord van Paul heeft Dick een uitgebreide uitleg gegeven van de route en de opdrachten/ vragen die we tegen zouden komen. Iedereen kreeg een rittenschild mee als aandenken. Net na 10.00 uur vertrok Robert met zijn BMW Z3 voor het eerste stuk van Vaassen naar Hoenderloo. Na hem gingen iedere twee minuten nog 28 andere equipes van start. Over prachtige binnenweggetjes kwamen we dwars door Apeldoorn om van daar uit naar Hoog Soeren koers te zetten. Prachtige Herfstkleuren langs de smalle weggetjes en brede lanen en de stukken hei die we onderweg tegen kwamen. In Hoenderloo stond de soep al klaar en konden we in de tuin van Dick en Anna genieten van rijst met kip en champignons. Lekker in het zonnetje aan de babbel met de overige clubleden en in groepjes de B & B bekijken. De antwoorden op de meeste vragen konden we onderweg goed vinden zodat het puzzelen een aangenaam tijdverdrijf was op de soms lange stukken rechte weg. Daarna was het iedere 200 m weer een bocht naar links gevolgd door een bocht naar rechts om vervolgens weer uit te komen op een van de zandstroken die de gemiddelde snelheid weer behoorlijk deed dalen. Ook in de middag konden we genieten van de mooie kleuren en het heerlijke sturen. Bij vliegveld Delen stond een Starfighter. Het antwoord op een van de vragen. Tegen 15.00 uur stuurden we allemaal een gigantische parkeerplaats op voor een hapje en een drankje. Mooi uitgestald in de achterbak van de Volvo station van Dick. Na deze zeer geslaagde tussenstop reden we verder naar de eindlocatie nabij Hoenderloo. In de kelder hebben we gezellig een drankje gedronken en werden de prijswinnaars bekend gemaakt. Robbin en Kevin waren de winnende equipes. Die mochten als eersten wat uitzoeken van de kado tafel. Iedereen mocht daarna nog iets meenemen van zijn gading. Pennen of sleutelhangers beschikbaar gesteld door Autobedrijf D.J. Gerritsen in Apeldoorn. 18 leden bleven nog voor een heerlijk etentje. Het was top geregeld Dick en Dick.

De link naar het filmpje:https://youtu.be/nRgO6j_DQcs

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s