Frionrit

Officieel is dit geen club evenement maar voldoen wij wel eens aan een aanvraag om met de zwaksten uit de samenleving te rijden. Voor de dagbesteding van mensen met een beperking hebben we graag aan deze vraag voldaan. Vanaf “de Golfslag” vertrokken we met allerlei voertuigen variërend van cabrio’s tot trikes en van hippie busjes tot oldtimers naar de Ossenstal in Epe. Via de binnenstad van Zwolle reden we over de oude Ijsselbrug naar Hattem en via een prachtige binnen door weg naar Epe. Veelal over lanen met riante villa’s, bossen, heide om uiteindelijk via een zandpad aan te komen bij de Ossenstal. Onderweg zagen we de sporen van de wilde zwijnen die de bermen omgeploegd hadden. Bij de Ossenstal konden we, in het zonnetje, genieten van koffie met gebak. Hier werden de equipes ook heringedeeld zodat iedereen in meerdere auto’s mee kon. Mijn bijrijder, op de heenweg had al een foto ge-appt naar haar moeder. Die was jaloers op haar dochter in een prachtige cabrio. Op de terugweg had ik een voetbal fanaat mee. Hij was fan van Barcelona en had een voorliefde voor snelle sportwagens. Via de A 50 zijn we dan ook terug gereden. Dan zat er iets meer snelheid in dan op de heenweg. Met een grote glimlach stapte hij weer uit en bedankte mij uitvoerig voor de gesprekken en de mooie rit. We hebben toen lekker een patatje gegeten met een snack en zijn met een afscheidskado weer huiswaarts gegaan.

Onze dank is groot, om met mensen met een beperking zoveel dank en liefde terug te krijgen voor een fantastische dag die we samen mochten beleven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s