Navigator

De “Navigator” is ontstaan bij ons eerste Lustrum. Er moest een bijzonder evenement komen wat veel cabrio’s aan de start bracht en publicitair een hoogtepunt bracht. Wethouder Janssen gaf het startschot en alle MX5 jes vormden een mooi logo op het marktplein midden in Hardenberg. Een lady speaker praatte het geheel aan elkaar en na de koffie bij La Place vertrokken de equipes voor de eerste etappe. Een fotopuzzel van 6 km door het centrum van Hardenberg. Parkeergarages werden niet geschuwd en iedereen kende de gastvrijheid van Hardenberg dat je het eerste kwartier niet hoeft te betalen in een parkeer voorziening. De tweede etappe ging naar Autobedrijf Misker en werd met Bol/pijl verreden. Daar kregen we een fantastische lunch aangeboden. De derde etappe ging naar Duitsland op routebeschrijving, met een stukje van 10 km waarin kaart gelezen moest worden. De finish was in Brucht. De woonplaats van Gerjan. Daar hebben we heerlijk genoten van de barbeque.  Harry Bruins en Janny Nijhuis wonnen de eerste versie van de Navigator in hun MG TD uit 1953. Ze ontvingen daarvoor een weekendje weg.

2011

De MG TD van Harry

Bert Zweers heeft de tweede editie uitgezet van Hardenberg naar Zenderen. Start was bij het Kano centrum. De hele parkeerplaats bij het Theater was voor ons afgezet. De voorzitter van Stichting Hardenberg promotie gaf het startschot. We reden door het prachtige Twentse land. Paul en Peter Spit wonnen deze editie.

Navigator 3 startte weer bij autobedrijf Misker en werd door Bart en Diny Bakker uitgezet. We kwamen langs hunnebedden en klommen naar grote hoogte. Daar heb je de beste uitzichten. Via de molen in Ane eindigden we in het schnitzel restaurant net over de grens. Robert en Henriëtte waren de winnaars van deze editie.

Navigator 4 gaat naar het Drentse plaatsje Darp. Daar eten we in een herberg. Dat hebben Harry en Hans goed geregeld. Ook dit keer meerdere vormen van navigeren in een rit. Slechts 13 equipes aan de start. Een dieptepunt in de geschiedenis van de Navigator. Wie wordt de opvolger van het illustere gezelschap winnaars?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s