Midwintertreffen

Vorig jaar spraken enkele leden uit dat ze het wel lang vonden duren tussen oktober en april om elkaar weer te ontmoeten. Het idee om daar een winterevenement van te maken was al gauw geboren. “Maar dan wel als er geen pekel meer ligt”opperde de een. De ander volgde met: “Het moet wel zonnig zijn” en zo kwamen we er snel achter dat het niet zo makkelijk organiseren is.

We hebben zaterdag 4 februari op het oog. Als er geen pekel meer ligt en het droog blijft dan gaan we ervoor. Er is voldoende parkeerruimte op de Boshoek en we kunnen in het clubhuis van de CMA terecht.

img_1392

Jan is beheerder van het clubhuis, dus toen ik de ideeën met hem besprak was hij direct enthousiast. “We kunnen daar ook een houtvuur maken en snacks kan ik daar ook klaar maken”. Dat klonk erg goed in mijn oren en ik ben op een prachtige dag maar vast een rit uit gaan zetten met Anneke. Mooi rijp in de bomen en hier en daar een bevroren vijver met prachtige wilgen ernaast. Mooier kun je een winterlandschap amper voorstellen.

 

Met prachtig zonnig weer vertrokken om 11.00 uur `10 cabrio’s vanaf de Boshoek voor een rit van 84,6 km. Alle passagiers waren getooid met muts om het lekker warm te houden en hadden zich tegoed gedaan aan koffie met cake en zich vast verwarmd bij het haardvuur. Bij Heemse zijn we Hardenberg uit gereden om koers te zetten naar de Oldemeijer. Via Diffelen naar Beerze en toen linksaf naar Beerzerhaar. Via de Janmansweg naar kasteel Eerde en toen door naar Ommen. In Ommen rechtsaf naar Arriën en door naar Stegeren. Bij de Bootsman linksaf en via de driehoeksweg naar camping Stoetenslagh. Linksaf naar Dedemsvaart en via Sluis 7 naar Drochteropslagen, Slagharen en langs het Ponypark Slagharen.  Via oud Lutten over de Luttereschweg naar de Slagenweg en via Anerveen naar de oversteek van de N 34 bij de Ganzehoeve. Via het sluisencomplex bij de Haandrik, langs de Vechtarm om terug te keren in Gramsbergen. Langs het Hooge Holt de Palingrokerij naar Hoogeweg en via de Twentheweg weer terug naar de Boshoek. Daar hebben we ons eerst nog opgewarmd bij het vuur en toen genoten van een patatje en een mexicano. Tevreden hebben we afscheid genomen en de dank uitgesproken aan de CMA voor het gebruik van hun accomodatie. Zeker voor herhaling vatbaar.https://youtu.be/uFHwlm8skok

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s