Terug- en vooruit blikken

Kerst is de tijd waarin je terugblikt op het afgelopen jaar en vooruitblikt naar een nieuw jaar. Voor iedereen persoonlijk ligt dat weer anders. Verlies van dierbaren, fysieke ongemakken, gezondheids problemen, verlies van je baan, reïntegratie in nieuw werk, ze kunnen in schril contrast komen te staan met een bloeiende club, met vele gezellige evenementen. Ik hoop dan ook dat iedereen die niet in de gelegenheid was om evenementen te bezoeken, om wat voor reden dan ook, een veel beter jaar toe met veel open kilometers in een goed gezelschap van leden.

We hebben bij het buffet al terug gekeken op de evenementen. Een enkele wil ik daarbij aanhalen. De meerdaagse met enorm veel beleving en de Duitslandrit met het gigantische Duitse ontbijt. Het moet niet de norm worden maar het was geweldig om de inzet van beide organisatie echtparen mee te mogen maken.

De agenda voor 2017 is klaar. De club heeft een nieuwe naam, een nieuw logo en zal spoedig ingeschreven worden bij de KvK. Bedankt Harry voor het maken van het club reglement in samenspraak met Dick, Hans en al die anderen die daarin meegekeken hebben. Bedankt Robert voor de coördinatie van al die evenementen. Welkom Hans en Auke als medebestuurders. Ook met jullie inzet erbij hopen we er weer een mooi seizoen van te maken.

De app is niet meer weg te denken en wordt veelvuldig gebruikt. Het is goed om zo ook in de winter contact te houden en te volgen waar ieder mee bezig is. Toch vraagt de winter om een evenement als het weer het toestaat. Een open rit. Als er geen pekel op de weg ligt en het zonnetje schijnt. Dat moet dan spontaan opgezet worden als de vooruitzichten dat aangeven. In januari of februari kan je zo’n spontane actie verwachten. Voor al die mannen die de mooie cabrio binnen hebben staan, misschien dat je bij een ander in kunt stappen om dan samen te genieten van de omstandigheden.

Het afgelopen jaar heeft een verdubbeling van het aantal hits op onze site laten zien. Van 39.000 gingen we naar 78.000 hits. Voor sponsors zijn we dus een goed middel om reclame te maken. Ik ben ook benieuwd naar het aantal keren dat een site van een sponsor via onze site wordt aangeklikt. Wie van de sponsors kan mij daar inzicht in geven?

We hopen in 2017 bij iedere rit 25 cabrio’s aan de start te hebben om onze passie met elkaar te delen. Als iedereen iedere maand een rit meerijdt gaat dat zeker lukken!

Allemaal veel veilige open kilometers gewenst in de voor jouw zo geliefde cabrio.

Het jaar in Cijfers

We worden het meest gevonden door zoekmachines. Daarna via facebook. Meer dan 9000 keer, maar alsnog de helft van de aantallen bij zoekmachines. Als zoekterm MX5 owners Hardenberg. Daar moet dus wat aan gebeuren. De meest bezochte pagina is auto’s van de leden, daarna de agenda, welkom, over ons. Allen meer dan 500 keer bekeken. Ook nog koppelingscylinder vervangen. Dat geeft ook wel aan dat onze technische items gelezen worden. We worden vanuit 42 landen bezocht. De top 5 bestaat uit Ned 71702 hits, Duitsland 4860 hits, België 1127, VS 837 en Noorwegen 353.

Mer dan 7000 unieke bezoekers wisten ons te vinden. Ieder bekeken ze gemiddeld 11,2 pagina’s of foto’s.

Van de sponsors heeft Dick Gerritsen het meest ingelogd op onze pagina. Als lid is dat geen wonder. De meeste sponsors hebben dat meer dan 50 keer gedaan.

Van de roadsterclub zochten 1000 keer mensen contact met ons.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s