Afsluiting cabrioseizoen

Op 29 oktober hebben we het cabrioseizoen met een heel gezellig buffet afgesloten. Voorafgaand hebben we een “leden vergadering” gehouden waarbij de opkomst hoog te noemen was. Een verdubbeling van buffetgasten t.o.v. het vorig jaar geeft al aan dat de betrokkenheid bij de club groot is en dat de leden de sfeer en de betrokkenheid erg waarderen. We zijn blij met een groep jeugdigen die bij ons nu ook een plekje gevonden hebben en dat de groep vaste gasten groeit. Het komend jaar staan er 13 evenementen met organisatoren al vast. Dat is ontzettend positief. Zoveel leden die graag iets voor de club willen organiseren. Het bestuur is met twee nieuwe leden uitgebreid. Auke voor de media en Hans voor juridische zaken. Hier de sfeerplaatjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s