Verslag Veluwse Herfsttintenrit

 

Op 15 oktober 2016 reden wij de laatste rit van het seizoen en ook de laatste rit als mx5 ownersclub Hardenberg/ CCCH. In Teuge werden we onthaald op koffie en appelgebak bij autobedrijf Weijers. Geweldig om zo verwelkomt te worden. Na de koffie en het praatje door Paul en Harry wisten alle deelnemers wat er verwacht werd. Al puzzelend je weg zoeken door de prachtige veluwe.

Op een fotoblad stonden veel foto’s en aan alle deelnemers de vraag om aan te geven waar of de foto gemaakt was. Kevin had alle antwoorden goed en ging met een fles wijn naar huis.

Voor de pauze konden we er lekker in komen. Goed omschreven waar je naar toe moest en op welke weg je terecht kwam. We reden over schitterende kronkelweggetjes en kwamen auto’s tegen uit de vorige eeuw, oude boederijen, kastelen en uiteindelijk op de Posbank uit voor de lunch. Iedere keer ervaar ik het alsof je even in de Ardennen rijdt met al die haarspeldbochten en het hoogte verschil.

De tweede helft ging over wat meer gestrekte wegen met als bezienswaardigheid Radio Kootwijk. In Hoog Soeren hebben we eerst over het “autoweek parcour” gereden en gezellig het afscheidsdrankje genuttigd en zijn weer huiswaarts gegaan.

We begonnen het jaar hier en we zijn het jaar hier weer geëindigd. Fantastisch is het geweest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s