Verslag Duitslandrit

Tegen 10.00 uur in de ochtend stond Hans ons al op te wachten en heette ons hartelijk welkom. Hij wees ons een parkeerplaats langs het pad naar de monumentale schuur zodat we de eerste 10 auto’s mooi in een kring hadden opgesteld

Na het bezichtigen van de boerderij en de bijgebouwen en het genieten van een Duits ontbijt  bij Hans en Anita gingen we onderweg om een watermolen te bezoeken. Hans had ons daar uitleg over geven want hij is zelf ook molenaar van deze molen. Het is een korenmolen maar daarbij hebben ze ook een bakkerij, een opslag van aardappelen, een Bijenvolk voor de honing en nog wat meer bekijks.

Daarna vervolgen we onze weg om in het bronzen tijdperk en bij de Vikingen terecht te komen. Anita heeft ons daar opvangen en uitleg gegeven.  Ook waren er Vikingen die er het hele weekend kampeerden en leven zoals vroeger. Back to basic. Geen luxe maar met veel handwerk zelf je potje koken op een houtvuur om maar een voorbeeld te noemen.

De foto’s van Paul en Anneke

De foto’s van Berry

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s