Lid begint eigen zaak

Cees woont sinds 2014 weer in Nederland en is eind vorig jaar bij ons lid geworden met zijn groene MX5 NA. Na wat omzwervingen in Duitsland en Australië is hij in Hardenberg neergestreken en heeft hij een pand in Raalte. Daarin wordt zijn import van auto’s gevestigd. Dat zal in de begintijd veelal het merk BMW omvatten, maar je kunt ook voor een zoekopdracht bij hem terecht. Cees verkoopt goede youngtimers van tussen de 10 en de 30 jaar oud. Deze importeert hij veelal vanuit Duitsland en België. Om Cees wat te helpen bij het opstarten van zijn bedrijf schrijf ik dit artikel.

P1060982

MX5 cees

NA van Cees

 

“Ik importeer ook auto’s voor andere liefhebbers, dat kan voor zowel zakelijke als particuliere rijders interessant zijn. Wanneer de auto ouder dan 15 jaar is, is de bijtelling 35% van de dagwaarde voor zakelijke rijders die zo weinig netto bijtelling hebben en toch BMW of Mercedes rijden”vertelt Cees.

“Voor particuliere rijders kan veel geld bespaard worden bij import van zowel jonge als oudere auto’s.” Ik heb een en ander uitgelegd op mijn website. Neem eens een kijkje op mijn website of bel. De eerste 10 leden die gebruik maken van de import service krijgen 10% korting op de fee.

Cees Eldering
Tel 06-3819 0501
www.celderauto.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s