Dag rij ledverlichting inbouwen

Mistlampen gebruik je weinig en sinds 2011 bouwen fabrikanten dag rij verlichting in voor de veiligheid van de bestuurder en zijn passagiers. Ik wil de verlichting inbouwen in de mistlamp behuizing. Daarvoor heb ik een setje gevonden bij autostyle. Dat kost 89.95. Het is twee in een verlichting. Bij de NC kun je dan eerst de voorwielen en binnen spatborden verwijderen om bij de unit van de mistlampen te komen. Deze kun je er met 3 schroefjes en 6 klemmetjes uit halen.

img_9354

Links met binnen spatbord, rechts zonder en close uit van mistlamp houder. Deze is eruit te halen door hem iets te verdraaien en dan op de drie punten los te klikken. Als de mistlamp houder gedemonteerd is moet er een gat gemaakt worden waar de lamp in past. Ik heb daar eerst de zaag ingezet en later met een mes de uitsparing geruimd. De lampjes heb ik vastgezet met de bijgeleverde mecano strips. Daarna heb ik de mistlamp houders weer terug gebouwd en de bedrading aangesloten. Daarna de binnen spatborden weer terug gemonteerd. De lampen set uitgeprobeerd op de accu. De vier leds in het midden branden aanschakelen van verlichting en de buitenring brand bij stads-dimlicht.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s