Harries nieuwe aanwinst

IMG_0061

Harry Link is al met zijn derde cabrio bezig bij de Mx5 ownersclub Hardenberg. Zijn vorige had hij alweer vier jaar. De laatste twee NC’s, de grijze Niseko en nu deze Hamaki, heeft hij beiden bij zomerauto vandaan. Het was voor Harald dan ook geen eenvoudige opgave om dit exemplaar, in deze kleur, met zo weinig kilometers op de teller te kunnen bemachtigen. Het is hem gelukt en nu de fijne stuurauto waarin Harry voorlopig weer vier jaar mee kan. Mooi hè dat verchroomde randje in de grille en rond de mistlampen. Het maakt de auto helemaal af.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s