Hans en Anita

Bij mijn kennismakingsbezoek bij Hans en Anita heb ik over hun autopassie gepraat en kreeg ik een kuchen bij de koffie. Ze wonen in een boerderij van 550 jaar oud waar de nodige schuren aangebouwd zijn. Ideaal om te klussen aan allerlei hobby zaken. Vroeger waren dat koetsen, maar nu Hans niet meer aangespannen kan rijden zit dat veel meer in zijn autopassie. Naast een deux CV bezit hij ook een witte MX5. Samen met Anita is hij in de NA van 1992 al eens naar de Alpen geweest. Sinds die tijd zijn het echte MX5 freaks. Pimpen hoeft niet zo nodig maar in de originele staat houden zeer zeker.

SONY DSC

NA van Hans

De spatborden van de eend zijn verzinkt en zal bij Pasman aan de Gramsbergerweg nog eens helemaal wijn rood gespoten worden. Hans gaf mij ook een tip. In Itterbeck, bij autohaus Peters, staat een grote verzameling klassieke Mercedes Benzen. Daar ben ik vanmiddag eens gaan kijken of het iets voor een club meeting zou kunnen zijn. Veel mooie cabrio’s in het museum. De eerste contacten zijn gelegd. Ook deze brute Benzen.

Verder vertelde hij me dat in de maand september er vele klassiekers naar Emlichheim komen voor een gemoedelijk treffen. Veel Nederlanders komen daar naar toe met hun oldtimer voor een twee daags evenement. Ook iets om in de gaten te houden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s