Nieuwe leden

Na Cees met zijn groene NA begin december is begin januari Leonard bij ons lid geworden. Hij rijdt een rode NA. Voor de vertrokken zwarte NA en groene NA hebben we dus al weer twee Na tjes terug. Een groene en een rode.  Op 9 januari kwam daar een witte NA bij van Hans. Hij woont net over de grens. Allen woonachtig binnen een straal van 25 km rond Hardenberg. Deze met hardtop is van Leonard. Samen met zijn zoon Sander hoopt hij er veel van te genieten. De witte heeft 130 pk en is een automaat. Welkom bij de leukste cabrioclub van Nederland. We hopen jullie vaak te ontmoeten.

IMG-20150911-WA0005

SONY DSC

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s