Even voorstellen

DSC_0349

Tijdens de herfsttintenrit hebben wij kennis gemaakt met de MX 5 ownersclub Hardenberg. Via kennissen mochten we op uitnodiging van Autobedrijf Gerritsen meerijden met deze tocht. Voor ons een compleet nieuwe ervaring.

Lange tijd was het een stille wens om cabrio te gaan rijden. Altijd was er een argument om het niet te doen. Zoals niet handig met de kleinkinderen, als tweede auto niet praktisch met boodschappen en ga zo maar door. Omdat ik door een reorganisatie mijn baan kwijtraakte en Berry met pre-pensioen thuis kwam, veranderde er veel in onze leefwijze. Een tweede auto was niet meer zo noodzakelijk. Daarom nam ik afscheid van mijn o zo praktische Clio. Immers de Mazda van Berry was nu beschikbaar voor alles waar je een grotere auto voor nodig hebt.

Inmiddels hadden we bij onze kennissen wederom kennisgemaakt met de MX 5. En je begrijpt dat het bloed weer kroop waar het lange tijd niet gegaan was! Als verstokte Mazda rijders was het geen optie om voor een andere cabrio te kiezen.  De zoektocht naar een MX5 kon aanvangen. We vonden onze NB vrij snel en het genieten kon beginnen.

Joke bij Herfsttintenrit

Vanaf eind juli rijden we mooie tochten in onze omgeving en daar buiten. Zoals zondag 1 november, toen de zon nog volop scheen, hebben we een schitterende rit gereden langs de IJsselvallei. Omdat Berry er regelmatig ook op de racefiets op uit gaat, kent hij vele mooie rustige wegen op de Veluwe. Plekken waar ik in de veertig jaar dat ik in dit deel van het land woon, nog nooit geweest ben!

1 november

Het rijden met open-dak geniet uiteraard onze voorkeur. Het geluid van de vogels, de geur van het herfstbos, alles ervaar je anders. De beleving van het buiten zijn is veel groter dan in een dichte auto. Maar ik hoef jullie de geneugten van het cabrio-rijden niet uit te leggen. Voor ons was de herfsttintenrit een leuke kennismaking en we besloten al snel om lid te worden.  We hopen op deze manier nieuwe plekken in ons land te ontdekken en nieuwe mensen te leren kennen. Ons motto is; Het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen! We hopen dit ook met jullie te mogen doen, tijdens de komende ontmoetingen.

Berry

We wensen ieder een korte winter toe en hopen op een vroeg voorjaar, zodat het dak er weer  af kan!

Berry en Joke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s