Terugblik 2015

IMG_20151013_183927

We hebben een goed jaar achter de rug. Met 8 evenementen, een goed bezochte meerdaagse en een groei naar 50 leden kunnen we de evenementen kostendekkend organiseren. Een Techdag aan het begin van het seizoen, een meerdaagse, verschillende ritten in de wijde omgeving van Hardenberg, meetings zoals de Dedemsvaria, ze zijn allen in trek. Aanvankelijk dachten we dat ritten die ver weg zouden zijn wat minder bezocht zouden worden maar ook de Frieslandrit heeft het tegendeel bewezen. Anderen uitnodigen bij onze evenementen heeft goed gewerkt als we niet aan het beoogde deelnemers aantal komen. Samen met andere clubs evenementen organiseren eveneens. We zijn blij met alle sponsors en de publiciteit die daar uit voort komt. Samen zoeken we naar mogelijkheden om elkaar te versterken. Dat is gebeurt als startplaats waarbij het bedrijf in de picture kwam, maar kan op vele andere manieren. We mochten een item draaien met Autoweek wat ook voor de nodige publiciteit garant stond. Het filmpje werd goed bekeken en in het artikel werd de club ook meerdere keren genoemd. In het afsluitende buffet hebben we een mooi evenement waarbij we terug kunnen kijken, mensen kunnen bedanken maar ook vooruit kunnen kijken naar het volgend jaar.

 

 

In september werkten vier leden mee aan een test van de nieuwe Mazda Mx5 ND. Op de hei bij Apeldoorn reden we deze cabrio om hem te vergelijken met onze eigen MX5. Van alle generaties hadden we een vertegenwoordiger in het testteam. Joop rijdt een gele NA, Gerard een NB, Paul heeft een NC, Harry een NC roadstercoupe en Autoweek nam de nieuwe ND mee. Dat gaf mooie plaatjes en commentaren. Harry doet zijn uiterste best op een sneak preview te krijgen van het filmpje zodat we dat ook kunnen vertonen op het buffet.

 

Zaterdagavond 24 oktober hebben we het cabriojaar 2015 afgesloten met een buffet bij de Hongerige Wolf. Om 19.30 waren vele leden al aanwezig en kregen ze hun eerste drankje. Paul heette iedereen welkom en sprak het programma even door zodat iedereen wist wanneer de foto en filmpresentaties in het programma ingepast werden. Vlees, Vis warme en koude groenten er was voor ieder wat wils. Na de eerste buffetronde werd er terug gekeken op alle evenementen. Daarbij werden de sponsors ook belicht die het afgelopen jaar de verschillende evenementen mogelijk gemaakt hebben. Auke en Femmy zijn bedankt voor de organisatie van de Frieslandrit en het op de site zetten van foto’s. Ze kregen daarvoor de clubspeld overhandigd. Na de tweede ronde van het buffet is het programma van 2016 gepresenteerd en zijn er organisatoren bij gezocht. Dat ging wonderwel snel. Op een enkele rit na zijn de organisatoren bekend. Net voor de opening van het toetjesbuffet werd de sneakpreview van het autoweek filmpje getoond. Iedereen was enthousiast en Harry werd bedankt voor zijn inzet hierbij. Op donderdag komt het filmpje op autoweek tv. Via youtube kun je de autoweek filmpjes vinden. Bij de afterparty werd er nog lang nagepraat en werden er ook al plannen gemaakt om elkaar tijdens de winter nogmaals te ontmoeten. Zelfs op de parkeerplaats bleek het afscheid nemen moeilijk. We hebben een fantastische avond gehad met sponsors, organisatoren en leden en kunnen terug kijken op een bijzonder goed jaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s