Foto’s en verslagje Herfstintenrit

Tegen 10.00 uur begon de parkeerplaats bij Cabriocentrum Nederland behoorlijk vol te lopen. De eerste auto’s moesten al buiten het hek geparkeerd worden. Binnen werd iedereen met koffie en gebak onthaald en was het erg gezellig rond de statafels tussen de vele cabrio’s. Onder de deelnemers was ook een nieuwe Mazda MX5 ND het parkeerterrein opgereden. Sinds begin oktober in het bezit van Bart en Diny. Enkele oud deelnemers hadden ook hun vrienden meegenomen en Dick Gerritssen  had nog enkele MX5 leden opgetrommeld zodat het maximale aantal deelnemers al een week van te voren bereikt was.

.  DSC_7605

Dick had schitterende rittenschildjes laten maken en alle deelnemers waren in eerste instantie druk bezig deze met zuignapjes aan hun auto’s te bevestigen. De eerste deelnemers gingen kort na 10.30 van start met af en toe een waterig zonnetje.

DSC_7599 DSC_7585 DSC_7558DSCF0036

Bij het vertrek van de laatste auto liet de zon zich steeds meer zien en werden de zonnebrillen tevoorschijn gehaald. Over smalle wegen zochten de deelnemers naar de goede weg en de oplossingen op de vragen.

We konden genieten van de prachtigste plaatjes onderweg. Hier bij de watermolen.

En later in de bossen of bij kasteel Cannenburg. Hans trakteerde op lekkere hapjes bij het oprijden van de parkeerplaats. Hij had daarvoor een visplank om de hapjes aan te reiken. Een fantastische geste van de organisatie.

Sommige dames zijn verliefd geworden op de ridder/ kasteelheer. Wat al die kleurenpracht in de zon tot gevolg kan hebben hadden we als organisatie niet ingecalculeerd. Bij het eindpunt de Hangar konden we genieten van een drankje, parachutisten, zweefvliegtuigen en lawaaiige Cesna’s die stonden warm te draaien om opnieuw para’s te gaan droppen. Ook zijn er nog foto’s gemaakt van alle MX5 jes die in een collage terecht gaan komen. Sponsors en organisatoren bedankt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s