Verslag en foto’s Zwarte Waterland rit

Op 5 september reden we de Zwarte waterlandrit. Een bol/pijl rit van 115 km. Na de koffie bij de Vechtoever in Dalfsen ging de rit langs de Vecht naar Zwolle, via het Agnietenklooster en het eerste dijkweggetje naar Genemuiden. Daar met de pont over en naar Blokzijl. Daar hebben we gelunched bij Sluiszicht. Van Blokzijl via de plaatsjes Nederland, Wetering en de Weerribben naar Giethoorn en net na de Blauwe hand op de parkeerplaats bij de surfers nog even een appeltje en een flesje water gekregen en toen via Belt Schutsloot naar Zwartsluis.    Dick had zijn NC bij zich. Een exemplaar uit Amerika. Met automaat en flippers aan het stuur. Heel bijzonder. Allemaal smalle weggetjes, b-weggetjes, dijkweggetjes hoe krijg je al dat moois bij elkaar. Prachtig gedaan Robert.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s