Overijsselrit

Deze werd verreden op zaterdag 6 juni. Om 09.00 uur vertrokken verschillende cabrio’s vanuit Hardenberg naar Lonneker. Een Westfield, een MX5 en een BMW Z3. In Kloosterhaar kwam er nog een bij en gezamenlijk reden we naar cafe Sprangel aan het dorpsplein. In een mum van tijd kwam dit plein vol te staan met 18 cabrio’s.

IMG_1618

Om 10.30 vertrokken de eerste auto’s voor een leuk rondje waarbij de Lutte centraal stond. De lunch was bij Hotel Wilmersberg. Daar kwamen twee cabrio’s vast te zitten. Een trekker bood uitkomst en heeft beide gestrande deelnemers weer op weg geholpen. Toen de broodjes zalm op waren zijn we op weg gegaan voor het tweede deel. Prachtig sturend over de smalle wegen tussen het hoge gras of de bloeiende rhodondendron kwamen we langs de watermolens van het Singraven. Hier kregen we nog een balletje gehakt, een blokje kaas en een blikje drinken. Het was even haasten om voor 16.00 uur bij tante Sien aan te komen in Vasse. Daar hebben we heerlijk nagepraat met een drankje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s