Sponsors

Dit jaar is het voor het eerst dat we structureel gebruik willen maken van inkomsten die we door sponsoring binnen krijgen. In een tijd waarbij het ook niet erg fantastisch gaat in de auto branche zijn we dan ook heel blij met de financiële ondersteuning van deze sponsors. Zonder hun lukt het niet om de evenementen kostendekkend te organiseren voor zo’n laag bedrag.

zomerautologo

Naast de drie hoofdsponsors die op de voorpagina prijken zijn we ook blij met al die kleinere sponsors die onder de button sponsors op de site staan. Ze maken het mogelijk om vanuit hun zaak te starten, verzorgen de koffie met gebak, bieden hun ruimte en hulp aan voor evenementen of maken het mogelijk om eens een prijsje beschikbaar te stellen.

Cabriohoeve       cabriocentrum nederland

Autobedrijf Gerritsen Apeldoorn

Autobedrijf Gerritsen Apeldoorn

AST

Bedankt allemaal voor jullie steun in 2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s