Cabrio Car Club Hardenberg

We zijn “open” gegaan voor andere cabrio’s dan MX5jes. Inmiddels hebben we een Audi TT, een BMW Z3, een Porsche Boxter S, een Peugeot 307CC en nog 2 MGs nieuw bij de club. Het ledenaantal staat nu op 28. Dick geeft alle MX5 bezitters een gratis lidmaatschap kado als ze hun auto bij hem in onderhoud hebben. Nu hebben we dus al 6 leden uit de omgeving Apeldoorn. Wilt U ook lid worden, klik dan hier.

Voor alle andere cabrio’s zoeken we nog een naam voor de club.Die komt dan als ondertitel onder MX5 ownersclub te hangen. De naam is Cabrio Car Club Hardenberg geworden. Dewy heeft ons al verschillende ontwerpen laten zien. Daar gaat ze nu mee verder.

In september zijn we weer te gast geweest bij Harry Koerhuis. Harry Link en Paul hebben hun auto’s van de onderkant geinspecteerd en met tectyl bijgespoten. Ook de nieuwe audi van Ed ging even de brug op. Alles zag er perfect uit en omdat deze auto niet buiten komt in de winter, geen tectyl. De dames zijn gaan schoppen in Hardenberg en kwamen omstreeks 17.00 uur weer naar Dedemsvaart. Jerry was al eerder daar aangekomen om lekker bij te kletsen en ook Hans kwam langs om wat foto’s te maken die later op de dag terug kwamen in een presentatie over ons Lustrum jaar.

Daarna lekker genoten van het buffet. Han en Inge hadden zich ook aangesloten bij het gezelschap. Het was goed om hun weer te spreken na het ongeluk op de terugweg van hun vakantie.

In de Herfst een leuke rit gereden die we op 8 juli ook al reden. Deze last minute rit had maar een deelnemer. Paul. Hij en Anneke hebben genoten van de Herfstkleuren op de postbank, de Berg en dal route en het bezoek aan de Gallery in Brummen.

Als secretaris publiceert hij vanaf zijn nieuwe smartphone meer op facebook. Hou ook die site in de gaten voor recent nieuws.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s