MX5 Karai

mx5-karai

Voor 37000 Euro is deze nieuwe MX5 vanaf 1 juli 2011 in de handel gekomen. Slechts 5 exemplaren zijn onder de Nederlandse dealers verspreid en in totaal komen er maar 200 exemplaren van. De 2.0 liter met 160 pk is een bekende, maar de Recaro sportstoelen en Bose installatie met 7 boxen moeten deze roadster coupe met glimmend zwart dak en zwarte buitenspiegels iets exclusiefs geven. Helaas is groen niet mijn kleur maar voor degenen die iets speciaals willen wel een opvallende verschijning.

Van de MX-5 Karai zijn er maar 200 stuks gebouwd voor Europa   Extra op de Karai: Roadster Coupe dak in hoogglans zwart gespoten, omlijsting grille en mistlampranden ook in zwart uitgevoerd, lichtmetalen velgen met dark finish, Recaro sportinterieur, afwerking dashboard en stuurwiel in piano black afgewerkt. Overige uitrusting: Bose Soundsysteem met 6-cd wisselaar-geschikt voor MP3/WMA en 7 luidsprekers, cruise control met stuurwielbediening, RVS instaplijsten met MX-5 logo, bekleding in zwart leder en suede uitgevoerd, 5-standen stoelverwarming, stuurwiel en pookknop met leder bekleed, aluminium voetpedalen, pookknop met ring in chrome-look, roll-bar in zilverlook, zilverkleurige ring rond mistlampen, chromen portiergrepen exterieur, chromen ring koplampinzet, chrome omlijsting grille, 17inch lm-velgen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s