De eerste lente rit

Wat is het toch fantastisch om de eeste open rit weer te maken. De hele winter opgesloten onder de hardtop gereden en dan bij de eerste zonnestralen het dak eraf. Alsof je een stel lammeren in de wei loslaat om het lentegevoel op te snuiven. Alle zintuigen ervaren dat lentegevoel. Je ziet de krokussen, je ruikt het gras en hoort de symponie die de uitlaat geeft bij het wisselende toerental. Kortom je leeft weer. Je leeft weer dicht bij de natuur. Met de wind die zachtjes door je haren speelt zoek jij weer de weg over de kronkelige buiten wegen.

dsc_0065-kopie

Rij zo vaak mogelijk met het dak open en ervaar hoe dicht  je bij de natuur bent, kortom ervaar weer dat je leeft.

Een mooi cabrioseizoen gewenst namens de MX5 ownersclub Hardenberg.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s