Hoogtepunten 2010

In januari brachten we een bezoek aan Altena Classic Cars. 5 leden hebben in de werkplaats gezien hoe de auto’s gerestaureerd worden. In de wintertrial afdeling stonden auto’s die speciaal voor dit evenement geprepareerd worden of voor andere lange afstand rally’s.
Altena Classic Cars 059

Altena Classic Cars 023

Altena Classic Cars 017

Altena Classic Cars 003
Onze eerste Techdag was bij mij thuis. Bij prachtig weer hebben we eerst aan onze auto’s gesleuteld en zijn na de lunch nog een ritje gaan maken. Daarbij zijn alle auto’s al rijdend gefotografeerd.

image5

Techdag april 2-013 024

 

 

Op 28 mei hadden we onze eerste rit. Met 18 auto’s aan de start een mooie opkomst. Naast MX5 jes waren er verschillende Triumph Spitfires. Kalkovens, kastelen en zweefvliegtuigen waren te bewonderen.

IMG_1551 Tweede Vechtdalrit 026

Tweede Vechtdalrit 031

In juni reden we met de MG club uit Zwolle een rit. Ons eerste Youtube filmje kwam online te staan en een foto haalde het MG nieuws van september.

MX5 ontmoet MG
Eind augustus onze tweede techdag. Dit keer voor het eerst bij een garage. Eerst zijn we in Balkbrug bij Green Classic gaan kijken en via een mooie route kwamen we in Dedemsvaart bij Koerhuis terecht. Naast een remmentest zijn de onderkanten van de auto’s geinspecteerd en bijgespoten. Er was een demo over het behandelen van de holle ruimtes met ML en sommigen hebben hun ruitenwisserbladen of bougies vernieuwd.

Op 16 oktober de laatste rit samen met de MG club uit Zwolle. 26 auto’s aan de start is zeker voor een najaarsrit een goede opkomst. Het was koud en de kachel moest aan.

Een seizoen met veel afwisseling in activiteiten, leuke ontmoetingen, en een groei van ledenaantal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s